Ηλεία Πολιτισμός

Βούλιαξε το θέατρο της Καυκανιάς για την «Γκόλφω»!

Ακούστε το άρθρο

Μια ξεχωριστή βραδιά πρόσφερε την Τετάρτη στο ανοικτό θέατρο Καυκανιάς η Θεατρική Ομάδα Πύργου παρουσιάζοντας στο κοινό –που πλησίασε τα 500 άτομα!- την «Γκόλφω» του Σπυρίδωνα Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη.

Το πολυπληθές κοινό εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη του θιάσου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας το έργο η απόδοση του οποίου είχε αποσπάσει θετικές εντυπώσεις στην διάρκεια της χειμερινής θεατρικής σεζόν στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν αφού τα μέλη της ΘΟΠ κατάφεραν να προσφέρουν στο κοινό ιδιαίτερες στιγμές, γέλιου και προβληματισμού «αφηγούμενοι» την κλασική ιστορία του Περεσιάδη…

Με ανακοίνωση της η Θεατρική ομάδα Πύργου ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε μαζικά το παρών στην παράσταση που δόθηκε στην Καυκανιά στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας. Ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της κοινότητας Καυκωνίας Γεώργιο Ρηγόπουλο για την φιλοξενία και την βοήθεια σε ότι του ζητήθηκε και τον  πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Άρη Παναγιωτόπουλο. Τα μέλη της Ομάδας νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την υποχρέωση τους στους κατοίκους της κοινότητας οι οποίοι με συλλογική προσπάθεια πρόσφεραν όπως κάθε χρόνο τοπικά εδέσματα μετά την παράσταση. Παράλληλα ανανέωσαν το ραντεβού με τους κατοίκους του χωριού για το επόμενο καλοκαίρι!

Να σημειώσουμε πως η Θεατρική Ομάδα Πύργου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου  θα ανεβάσει το Σάββατο 29 Ιουλίου την “Γκόλφω” στο λιμάνι του Κατακόλου. Η παράσταση θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.).

Όλη η επικαιρότητα