Αθλητισμός Ηλεία

Η Βραδιά των Άσσων της Πατρίς Sport βραβεύει τους Ηλείους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική

Ακούστε το άρθρο

Η Πατρίς Σπορ φέτος  ανοίγει  ένα καινούργιο Κεφάλαιο, μία νέα βράβευση για τους Ηλείους ποδοσφαιριστές  που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική επί σειρά ετών και διαφημίζουν της Ηλεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 4 ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Βραβεύει φέτος  τον  αμυντικό ογκόλιθο  του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΠΕΡΙΟ ΘΟΔΩΡΗ  (Θέση: Αμυντικός  Ημ/νία Γέννησης: 21/03/89) πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.  Ο 27χρονος αμυντικός   ύψους 1μ 94 εκ.  τα 5 τελευταία χρόνια κάνει ζηλευτή καριέρα στον ΠΑΣ  Γιάννενα και είναι βασικός και αναντικατάστατος στυλοβάτης στην ομάδα της Ηπείρου.  Προηγούμενες ομάδες: Ολυμπιακός Ζαχάρως , Δόξα Μεγαλόπολης, Σαρωνικός Αίγινας, Θήβα, Ιωνικός, Ηλιούπολη, Βύζας, Εθνικός Αστήρ, Ζενίτ Ρωσίας.

Βραβεύει το ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΧΑΙΡΑ του  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ (Θέση: ΜΕΣΟΣ Ημ/νία Γέννησης: 16/08/90) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, αγωνίζεται 6 χρόνια στην ομάδα της Βοιωτίας και είναι βασικός και αναντικατάστατος  στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.  Την Κυριακή ήταν εκ των κορυφαίων σο 0-0 της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.

Βραβεύει  το  ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ  της A.E.K.  (Θέση: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ  Ημ/νία Γέννησης: 31/03/90) Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στα εφηβικά του Ολυμπιακού, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2007, χωρίς να κάνει καμιά συμμετοχή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην Α΄ Εθνική την περίοδο 2009-10. Το 2011 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ηλιούπολη και τον Ιούλιο του 2012 υπέγραψε στον Πανιώνιο. Το 2014 υπόγραψε  στην ΑΕΚ όπου αγωνίζεται ως βασικός στην άμυνα του δικεφάλου.

Βραβεύει  το ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Θέση: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ  Ημ/νία Γέννησης: 29/01/92) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο αγωνιζόμενος στο Π.Φ.Ο Πανόπουλου και αργότερα στον  Πανηλειακό μέχρι που πήρε μετεγγραφή για τον Ηρακλή όπου οι καλές τους εμφανίσεις τον έφεραν στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Αθήνας. Βασικός και αναντικατάστατος  πλάγιος οπισθοφύλακας  του Γηραιού, από τους παίκτες που επανέφεραν τον «ΗΡΑ» στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ -ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ-ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ

Έφτασε η ώρα… – Απόψε η «βραδιά των άσσων» της Πατρίς Sport!

Χορηγοί:

Όλη η επικαιρότητα