Ηλεία

Βράβευση για 9 μικρούς ζωγράφους από τον Κάμπο

Ακούστε το άρθρο

Περήφανη η δασκάλα τους Ελένη Σταθοπούλου

Εννέα μαθητές από τον Κάμπο της Ηλείας  βραβεύτηκαν την Κυριακή στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, ανάμεσα σε άλλα παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους», που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Η  δασκάλα ζωγραφικής των παιδιών, η κ. Ελένη Σταθοπούλου,  σε δηλώσεις της τόνισε:: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  και στους δικούς μου μαθητές. Ολόθερμα συγχαρητήρια στο Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι 9

Μεγάλη τιμή και χαρά έφερε η διάκριση 9 μαθητών μου στον διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, με θέμα «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους». Οι μαθητές μου Ηλιοπούλου Βασιλική από Νεοχώρι, Ηλιοπούλου Γεωργία από Βάρδα, Θωμαδάκη Βάλια απο Διασπορά 117ΠΜ, Κατσαρίδη Ελένη από Γαστούνη, Κοντούλη Βάσια από Γαστούνη, Μαραζιώτης Ανδρέας από Τραγανό. Μουρτζίνης Παναγιώτης από Βαρθολομιό,  Στεφανοπούλου Ανθή από Βάρδα και Χριστοφή Γεωργία από Ανδραβίδα παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα για τη διάκρισή τους.

Η Κοντούλη Βάσια διακρίθηκε στην κατηγορία Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Το έργο της ήταν ένα από τα 9 που κόσμησαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και έλαβε ως δώρο ένα αντίγραφο έργου της Shanna Ingram Papademos με προσωπική αφιέρωση για το κάθε παιδί».

Αναμνηστικά Διπλώματα απονεμήθηκαν στους 51 ακόμα μαθητές των οποίων τα έργα έφτασαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού.

Στην απονομή των βραβείων παραβρέθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, η διακεκριμένη ζωγράφος, σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κυρία Shanna Ingram Papademos, η διακεκριμένη ιστορικός τέχνης- τεχνοκριτικός Δρ Ντόρα Ηλιοπούλου Ρογκάν, η Υπεύθυνη της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, κυρία Αικατερίνη Λέγγου και ο Διευθυντής του Εικαστικού Προγράμματος του «Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη» κύριος Τάκης Μαυρωτάς, απηύθυναν χαιρετισμό συγχαίροντας τα παιδιά και ενθαρρύνοντάς τα να μη σταματήσουν να ασχολούνται με τη ζωγραφική και την τέχνη ευρύτερα.

Όλη η επικαιρότητα