Αθλητισμός

Βράβευση του ΟΠΑΠ από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Ακούστε το άρθρο

Σας προωθώ ενημερωτικό memo και φωτογραφικό υλικό για την βράβευση του ΟΠΑΠ από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε βίντεο προς δημοσίευση:

 Συνοδευτικές λεζάντες για τις φωτογραφίες:

  1. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ
  2. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης
  3. Ο Καμίλ Ζίγκλερ παραλαμβάνει το βραβείο του ΟΠΑΠ από τον παραολυμπιονίκη Πάνο Τριανταφύλλου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σπάθη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016
  4. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ

Ενδεικτικοί τίτλοι:

  • Βράβευση του ΟΠΑΠ από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την υποστήριξη στους αθλητές της πιο δυνατής ομάδας
  • Βραβείο στον ΟΠΑΠ από την πιο δυνατή ομάδα
  • Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει τον ΟΠΑΠ για την υποστήριξή του

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, τιμήθηκε στην ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Novotel, για την υποστήριξή του στους αθλητές της πιο δυνατής ομάδας στην Ελλάδα.

Ο ΟΠΑΠ, από το 2011, υποστηρίζει με υπερηφάνεια τους αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πρόσφατα ανανέωσε τη χορηγική συνεργασία με την Ελληνική Παραλυμπιακή Επιτροπή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην εκδήλωση, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, οι προπονητές τους, καθώς και οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Το βραβείο του ΟΠΑΠ παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρείας Καμίλ Ζίγκλερ. Σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, συνεχάρη για ακόμη μια φορά την ελληνική αποστολή για τα 13 μετάλλια που κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. «Είναι μεγάλη μας τιμή να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτής της σπουδαίας ομάδας, στην οποία πρωταγωνιστούν άνθρωποι που υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό και γίνονται παράδειγμα και έμπνευση για όλους εμάς. Άνθρωποι που μας γεμίζουν περηφάνεια και συγκίνηση σε κάθε τους προσπάθεια, σε κάθε διοργάνωση, αλλά και σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους», ανέφερε ο κ. Ζίγκλερ και πρόσθεσε «θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και να στηρίζουμε κάθε σας βήμα, ώστε να μπορείτε να κυνηγάτε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ και τον κ. Ζίγκλερ για τη σημαντική συνεισφορά και την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας. «Χωρίς τη συμπαράσταση των χορηγών δεν θα πετυχαίναμε τους στόχους μας.  Θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας. Ο στόχος μας στο Τόκιο είναι πολύ πιο μεγάλος, πολύ πιο δύσκολος και σας έχουμε απόλυτη ανάγκη», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φουντουλάκης.

Δείτε φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα