Ομογένεια

Βραβεία σε ομογενείς … μπόμπιρες του Χορευτικού της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά!

f666b9fe2aab7a0a9ffa7f8c6576d7d8_xl.jpg
Ακούστε το άρθρο
Εκδήλωση για την απονομή βραβείων αποφοίτησης των μαθητών του Χορευτικού τμήματος της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά έγινε στο Μόντρεαλ.
Ήταν η τελευταία εκδήλωση της Αδελφότητας, πριν το καλοκαίρι και αφορούσε όλα τα παιδιά του Χορευτικού!
 
 
Για το Δ/Σ ο Κώστας Καπετάνιος (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, & Ενημέρωση της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά), γράφει: «Καταρχήν για όσους από σας δεν μας ξέρετε ο Σύλλογός μας παραδίδει δωρεάν μαθήματα χορού σε όλα τα παιδάκια από 5′ έως και 15 χρονών.!!! Μέτα από αυτή την ηλικία τα εντάσσουμε στα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου μας και τα βλέπουμε/τα βλέπετε να χορεύουν σε διάφορες εκδηλώσεις της παροικίας μας αλλά και σε άλλες πόλις του Καναδά και της Αμερικής.!!!
Χωρείς υπερβολή ο Σύλλογός μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα χορευτικά στην πόλη μας. Θα έλεγα το καλύτερο.!! Αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι φίλοι μας οι Πόντοι και οι Κρήτες. Κι’ αυτό το χρωστάμε στον εξαίρετο χοροδιδάσκαλο μας τον Κώστα τον Παναγιωτόπουλο που αν και νέος κι’ εδώ γεννημένος έχει ”τρέλα” με το χορό.!!! Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στη Χρυσούλα τη Δημητριάδη που είναι κι’ αυτή νέα κι’ έχει την ευθύνη του χορευτικού και γενικότερα της νεολαίας του Συλλόγου μας. Τώρα δεν μένει παρά να σας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση αλλά και μερικές από παλαιότερες παραστάσεις του χορευτικού μας.
 
Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζουν το μέλλον του Συλλόγου μας.!!!
Μπράβο στα ΑΡΚΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.!!!! Μπράβο στον ΚΩΣΤΑ μας.!!! Τον χοροδιδάσκαλό μας.!!! που για χρόνια τώρα έχει μάθει όλους τους χορούς σε ΟΛΑ τα ΑΡΚΑΔΑΚΙΑ.!!! Μπράβο και σε σένα Χρυσούλα που είσαι πάντα παρών και βοηθάς με τον τροπο σου.!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!».


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Όλη η επικαιρότητα