Βρετανία: Χτύπησε το παλάτι ο κορονοϊός; – Ανησυχία για τον Χάρι και τη βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, επικρατεί μεγάλη ανησυχία στη βασιλική οικογένεια σχετικά με το αν κάποια από τα μέλη της έχουν κορονοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο πρίγκιπας Χάρι ενδεχομένως να εκτέθηκε στον ιό κατά τη διάρκεια των τελευταίων υποχρεώσεών του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία στις αρχές του μήνα.

Κι αυτό γιατί συναντήθηκε στις 6 Μαρτίου με τον οδηγό Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, καθώς οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα εγκαίνια του κέντρου Silverstone Experience. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως Λούις Χάμιλτον και πρίγκιπας Χάρι δεν αντάλλαξαν απλά χειραψία, αλλά αγκαλιάστηκαν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, πριν 13 ημέρες εναγκαλιζόταν με τον Ίντρις Έλμπα, επιβεβαιωμένο κρούσμα (το ανακοίνωσε ο ίδιος τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου) αλλά και την επίσης επιβεβαιωμένη φορέα του κορονοϊού Σοφί Τριντό, σύζυγο του πρωθυπουργού του Καναδά.

Ωστόσο η βασιλική οικογένεια δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για την υγεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να τίθεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του στο Βανκούβερ.

Η τελευταία ανάρτησή τους έγινε πριν από έξι ημέρες και αφορά στις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έκτοτε, το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια δημόσια ανακοίνωση.

 

 

via