Κόσμος

Βρετανία: Έπνιξε τα παιδιά της γιατί «της κατέστρεφαν την σεξουαλική ζωή»

Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκαλούν όσα είπε και έκανε μια 23χρονη στη Βρετανία, μητέρα δύο παιδιών τα οποία έπνιξε γιατί «της κατέστρεφαν την σεξουαλική της ζωή». Η παιδοκτόνος Louise Porton, καταδικάστηκε σε ισόβια και θα περάσει τουλάχιστον 32 χρόνια στην φυλακή.

Κατά την διάρκεια της δίκης αυτό που ήρθαν στο φως προκαλούν τουλάχιστον αποτροπιασμό. Η παιδοκτόνος, είπε ότι τα παιδιά για εκείνη ήταν βαρίδια. Η τριών ετών Lexi Draper και η μόλις 17 μηνών Scarlett Vaughan βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας.

Ο πατέρας των παιδιών στο άκουσμα της καταδίκης είπε ότι την μισεί και ότι ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η 23χρονη σκότωσε τα παιδιά της προκαλώντας τους ασφυξία και προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι τα αίτια θανάτου των παιδιών της ήταν παθολογικά! Μάλιστα, καθυστέρησε να καλέσει το ασθενοφόρο μέχρι να βεβαιωθεί ότι είχαν ξεψυχήσει. Οι κινήσεις της ήταν προμελετημένες και υπολογισμένες.

louise.jpg
Φωτογραφία: Facebook

Η μικρή Lexi βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2018 και λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Η 17 μηνών Scarlett πέθανε τον επόμενο μήνα επίσης με φριχτό τρόπο αφού η ίδια της η μάνα της έσπασε τον λαιμό! Στους νοσοκόμους που κάλεσε στο σπίτι της τους είπε ατάραχη ότι μάλλον το έπαθε αυτό γιατί χτυπούσε το κεφάλι της μόνη της με ένα παιχνίδι! Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο που δείχνει τα τελευταία λεπτά των παιδιών.

Η 23χρονη σταμάτησε για βενζίνη ενώ πήγαινε την Scarlett στο νοσοκομείο την ώρα που το παιδί ξεψυχούσε στο πίσω κάθισμα.

Μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια είναι ότι η άσπλαχνη μάνα δεν δίστασε να βάλει αγγελία ότι πουλάει τα ρούχα των παιδιών της μέσω facebook.

via

Όλη η επικαιρότητα