Κόσμος

Βρετανία: Έξι χρόνια κάθειρξης σε 23χρονο που έκανε σεξ με πτώμα σε γραφείο τελετών

Ακούστε το άρθρο

Ο άνδρας δήλωσε ένοχος για νεκροφιλία – Ο ίδιος υποστήριξε ότι διέρρηξε το γραφείο τελετών για να ληστέψει υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Σε κάθειρξη έξι ετών για ασέλγεια πτώματος σε γραφείο τελετών καταδικάστηκε ένας 23χρονος άνδρας την Παρασκευή. Ο καταδικασθείς υποστήριξε ότι διέρρηξε το γραφείο για να ληστέψει, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για την πράξη που του αποδίδεται, ότι συνουσιάστηκε με ένα πτώμα στις 11 Νοεμβρίου στον νεκροθάλαμο ενός γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ.

«Τα αδικήματα που διαπράξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας» δήλωσε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του εις βάρος του Κασίμ Κουράμ, 23 ετών.

Ο δικαστής ήταν έντονα επικριτικός για τον 23χρονο. «Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους».

drastis_fun

Βρέθηκαν ίχνη DNA στο πτώμα της γυναίκας

Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στο πτώμα μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς λόγους. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα. Ο 23χρονος βεβήλωσε επίσης εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, ενώ σύμφωνα με τις έρευνες είχε καταναλώσει βότκα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο Κουράμ, που υποστήριξε ότι διέρρηξε το γραφείο τελετών για να ληστέψει, συνελήφθη καθώς έφευγε από το γραφείο τελετών αφού είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Ο δικηγόρος του, Τζόζεφ Κέιτινγκ υποστήριξε ότι ο Κασίμ Κουράμ είναι «βαθιά λυπημένος».

Αλλά για τις οικογένειες των θυμάτων, είναι ένα «τέρας» που «στριφογύρισε ένα μαχαίρι» στις καρδιές τους.

Όλη η επικαιρότητα