WEB tv Κόσμος

Βρετανία: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Πολλοί όροφοι έχουν τυλιχτεί στις φλόγες – Η πυρκαγιά φέρεται να ξέσπασε στον 9ο όροφο του 12ώροφου κτηρίου

Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ ξέσπασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, προκαλώντας την κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων της βρετανικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, τουλάχιστον τρεις με τέσσερις όροφοι έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ το κτήριο βρίσκεται στις βόρειες συνοικίες της βρετανικής πόλης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Μάντσεστερ, η φωτιά ξέσπασε στον 9ο όροφο του 12ώροφου κτηρίου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Afflecks Palace, πλησίον της κεντρικής αγοράς της πόλης.

Οι φλόγες και οι καπνοί έχουν κατακλύσει πολλούς ορόφους, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν στο κτήριο βρίσκονται εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους τόσο για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων. Ο εκπρόσωπος, δε, καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν, καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα