Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια το 6χρονο κοριτσάκι από την Αγ. Βαρβάρα – Βασικός ύποπτος ο πατέρας του

Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αστυνομικοί εντόπισαν τη σωρό του 6χρονου κοριτσιού σε σκουπίδια, κοντά στο σπίτι του στην Αγ. Βαρβάρα. Ως βασικός ύποπτος για το θάνατο του παιδιού εξετάζεται ο πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος κρατείται κι ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Ο 55χρονος ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του έχουν δίδυμα – ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι –  κατήγγειλε το πρωί της Πέμπτης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα πως την ώρα που έλειπε από το σπίτι για να πάει το γιο του στο σχολείο, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν και άρπαξαν την κορούλα του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Η μητέρα των διδύμων και σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού, νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες από τις διωκτικές αρχές για τον εντοπισμο του παιδιού.

Παράλληλα, εκδόθηκε και amber alert με φωτογραφία της 6χρονης από το “Χαμόγελο του Αστυνομικού” .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», το παιδί ονομάζεται Στυλιανή Εικοσπεντάκη, έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,18 μ. και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας, αλλά όχι παπούτσια.

Στην πορεία της έρευνας όμως, οι αστυνομικοί της σήμανσης που πήγαν στο σπίτι δε βρήκαν ίχνη διάρρηξης ενώ ο 55χρονος  πατέρας άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε το παιδί.

Πηγή: topontiki.gr

Όλη η επικαιρότητα