Αχαϊα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Βρέθηκε στην Κατερίνη η 12χρονη που άρπαξε ο πατέρας της από το νοσοκομείο Ρίου- Μεταφέρθηκε στο Σκαγιοπούλειο

Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών τη 12χρονη Μίνκα που είχε αρπάξει ο πατέρας της από την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η 12χρονη βρέθηκε στην Κατερίνη απο τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών που σάρωσαν τη χώρα για να την βρουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας της συνελήφθη ενώ η μικρή οφηγήθηκε στο Σκαγιοπούλειο ίδρυμα.

Για την μικρή είχε εκδοθεί aber alert στο οποίο αναφερόταν: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

Η 12χρονη έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

O πατέρας της, 49 ετών, έχει ύψος 1.75μ., και γκριζόμαυρα μαλλιά”.

Η 12χρονη Μίνκα είναι το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στην Πάτρα στις 8 Ιουνίου και βρέθηκε λίγες μέρες μετά στις 10 Ιουνίου στην περιοχή του Βλατερού

Για την εξαφάνιση της 12χρονης είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσέγγισαν το κοριτσάκι εκείνο επιδεικνύοντας περίεργη συμπεριοφόρα απευθύνθηκε σε Αστυνομικό λέγοντας του «δεν είσαι εσύ ο μπαμπάς μου».

Όλη η επικαιρότητα