Κόσμος

Βρήκε τον πατέρα των παιδιών της παντρεμένο σε άλλη χώρα

Ακούστε το άρθρο

Ο Μάλκολμ ΜακΓρκέγκορ, ένας οικογενειάρχης από το Μάδεργουελ της Σκωτίας, ενημέρωσε στις 20 Ιουλίου τη σύζυγό του Σέριλ Κάουι πως θα πήγαινε στο Κιλμάρνοκ για να δει ένα συγγενικό του πρόσωπο και να περάσει μαζί του λίγες ημέρες.

Οι μέρες κυλούσαν και ο 38χρονος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχήσει και να απευθυνθεί στην αστυνομία όπου δήλωσε την εξαφάνισή του.

Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε το μυστικό του Σκωτσέζου διακοσμητή, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στο Κιλμάρνοκ, αλλά στη Γιούτα των ΗΠΑ για να παντρευτεί την Μπελ Βάλεκ, την οποία είχε γνωρίσει προ διετίας στο Facebook, αφήνοντας πίσω στην πατρίδα του την επί αρκετά χρόνια σύντροφό του Σέριλ και τα δύο τους παιδιά.

Μάλιστα οι νεόνυμφοι δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το γάμο, γεγονός που σόκαρε τη Σέριλ. «Είναι απαίσιο αυτό που έκανε. Πρέπει να ήταν καταστροφικό για την Κάουι όταν είδε τις φωτογραφίες», ανέφερε φίλος του ζευγαριού για να προσθέσει: «Ο Μάλκολμ και η Σέριλ ήταν μαζί από παιδιά – πάνω από 20 χρόνια. Γνωρίστηκαν στο σχολείο. Έχουν δύο παιδιά και έδειχναν να είναι η τέλεια οικογένεια. Ξαφνικά όμως τους παράτησε και έφυγε. Είναι τρελό αυτό που συνέβη».

Περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που πέρασε η Σέριλ περιμένοντας νέα για τον σύζυγό της, ένας φίλος της ανέφερε: «Δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά. Το αυτοκίνητό του ήταν παρατημένο κοντά στο σπίτι της αδερφής του και η αστυνομία έψαχνε παντού. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι εντόπισαν τον Μάλκολμ, πως είναι καλά στην υγεία του και της είπαν πως δεν μπορούν πλέον να κάνουν τίποτα παραπάνω».

«Διεξήχθησαν έρευνες και διαπιστώθηκε ότι ο ΜακΓκρέγκορ ταξίδεψε στο εξωτερικό και επιβεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση της αστυνομίας.

Η Sun Σκωτίας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ζητώντας του να σχολιάσει την υπόθεση, αλλά ως απάντηση έλαβε ένα μέιλ γεμάτο βωμολοχίες, στο οποίο ο 38χρονος άνδρας έκανε λόγο για ψέματα και έλεγε πως θα καλέσει δικηγόρους.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα