Ζώα Περίεργα

Βρήκε τον σκύλο που της έκλεψαν αλλά ήταν βαμμένος μπλε

Ακούστε το άρθρο

Η Elizabeth Meredith βρισκόταν στο σπίτι της στο προάστιο Στάφορντ Χάιτς του Μπρίσμπεϊν και έκανε μπέιμπι σίτινγκ στην ανιψιά της, όταν ξαφνικά άκουσε το σκύλο της, ράτσας Μπόρντερ Κόλεϊ, να γαβγίζει έντονα. Μέχρι να κατέβει τα σκαλιά για να δει τι συμβαίνει, ο σκύλος είχε εξαφανιστεί. Ελέγχοντας το χώρο διαπίστωσε πως η πίσω αυλόπορτα ήταν παραβιασμένη.

Η 21χρονη έψαξε στη γύρω περιοχή μήπως και εντοπίσει την αγαπημένη της Dakota, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει. Μετά από σχεδόν δύο ώρες και ενώ η αγωνία της είχε φτάσει στα ύψη, το τηλέφωνο χτύπησε. Ήταν ο κτηνίατρος της περιοχής ο οποίος την ενημέρωσε πως ο σκύλος της βρέθηκε.

«Κάποιος την βρήκε δεμένη στην άκρη του δρόμου με το σκοινί που χρησιμοποιούμε για να κρατάμε κλειστή την πόρτα. Ήταν βαμμένη μπλε και της έλειπαν τούφες από το τρίχωμα», δήλωσε η κοπέλα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Brisbane Times».

«Ήταν πολύ σοκαριστικό για μένα, γιατί η Dakota είναι όλος μου ο κόσμος. Είναι ένα αξιαγάπητο και ευαίσθητο σκυλί που δεν πειράζει ούτε μύγα», προσθέτει.

«Από τότε που επέστρεψε σπίτι είναι πολύ ήσυχη. Δείχνει φοβισμένη και αναστατωμένη με αυτό που της συνέβη. Να προσέχετε τους σκύλους σας, να βάζετε κλειδαριές στις εισόδους των σπιτιών σας και να ελέγχετε συνέχεια ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα σκυλιά σας είναι εκεί», τονίζει. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 15/1 και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα