Ηλεία

Βροχίτσα: Μοίρασαν «Χαμόγελα» στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ακούστε το άρθρο

 Ο στόχος επετεύχθη. Η ανταπόκριση των δημοτών, ιδιωτικά αλλά και συλλογικά, ήταν συγκινητική στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού, στην Βροχίτσα.

Το πρωί της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Αριστείδης Παναγιωτόπουλος με συνεργάτες τους, αλλά και οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού «Ο Μικρός Αρκούδος» συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, και τις δασκάλες τους, έφτασαν στο Σπίτι της Βροχίτσας και παρέδωσαν στους Υπεύθυνους του Σπιτιού τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρώνει. Το όφελος από αυτή την προσπάθεια ήταν διπλό και σημαντικό. Κι αυτό γιατί, αφενός στηρίχθηκε η προσπάθεια για την φροντίδα και προστασία των παιδιών που «φιλοξενούνται» από το Χαμόγελο και αφετέρου γιατί τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού (σ.σ και του ΚΔΑΠ Αρχαίας Ολυμπίας) είδαν την πράξη, από τους γονείς τους, τι σημαίνει προσφορά και βοήθεια. Γι’ αυτό και τα χαμόγελα που «σκόρπισαν», με αυτή την δράση, είναι ακόμα πιο σημαντικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού. Με την βοήθεια τους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ρούχων αλλά και άλλων αναγκαίων ειδών καθημερινής χρήσης, τα οποία τα ίδια τα παιδιά από τον παιδικό μας σταθμό μαζί με τους γονείς τους παρέδωσαν στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βροχίτσα Ηλείας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ΚΑΠΗ Αρχαίας Ολυμπίας,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπρασπιτιωτών  «Η Πρόοδος» για την προσφορά τους αλλά και τις νηπιαγωγούς του παιδικού μας σταθμού την κα Χαριτοπούλου και την κα Μπουγά οι οποίες ανέλαβαν και συντόνισαν όλη αυτή την προσπάθεια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ Αριστείδης Παναγιωτόπουλος.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος με την εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού κυρίες Χαριτοπούλου και Μπουγά, και την Κοινωνική Λειτουργό του Χαμόγελου, Κατερίνα Λιακοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα