Life Οικονομία

Work in Greece: Μια διαδικτυακή πρωτοβουλία αντίδοτο στην ανεργία

Ακούστε το άρθρο

Κάνοντας μια διαδικτυακή έρευνα για τo ποιες θέσεις εργασίας αναζητούνται αυτήν την περίοδο καθώς τι ζήτηση και προσφορά υπάρχει πάνω σε αυτές (τι ζητάνε οι εργοδότες, τι ψάχνει ο κόσμος) «πέσαμε» πάνω σε ένα γκρουπ στο Facebook όπου υπάρχει προσφορά δεκάδων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, φέρνοντάς μας σε ανάλογη έκπληξη, με βάση τον δείκτη ανεργίας και ειδικότερα στους νέους.. καθώς τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας των νέων στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (46,6% τον Μάρτιο), στην Ισπανία (38,6%) και στην Ιταλία (37%).

Το Patrisnews.com επικοινώνησε με το Work in Greece κι ήρθε σε επαφή με την Χριστίνα Απεργιώτη (εκ των ιδρυτών της ομάδας στο Facebook) όπου της ζητήθηκε να αναφέρει λίγα λόγια για την πρωτοβουλία αυτή.

  • Λίγα λόγια για το Work in Greece:

Το Work in Greece είναι ένα από τα μεγαλύτερα Membership Club στην Ελλάδα που παρέχει στα μέλη του πρoσφορές, εκπτώσεις, πληροφορίες εργασίας, σύστασης προσωπικού & συνεργατών, όχι μόνο στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και σε ευρύτερο φάσμα.

Mε την κάρτα μέλους του Work in Greece μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο που προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, τα όνειρα του και οι φιλοδοξίες του.

Έναν κόσμο γεμάτο δώρα, προσφορές, πληροφορίες, ευκαιρίες και καινοτόμες ιδέες που σκοπό έχουν να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στον καθένα ξεχωριστά, να αναπτύξουν τα ταλέντα του και να δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή του!!!


Δεν είμαστε γραφείο εύρεσης εργασίας, συνεργαζόμαστε όμως και με γραφεία εύρεσης εργασίας, με καλλιτεχνικά πρακτορεία και με όποιον ψάχνει κάτι συγκεκριμένο με βάση πάντα την ανταπόκριση και τη διαθεσιμότητα των μελών μας!


Όποιος ενδιαφέρεται να μπει στην ομάδα μας μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα μας Work in Greece και θα του σταλεί η διαδικασία εγγραφής αμέσως!
Υπάρχει συνδρομή αλλά και δωρεάν τρόπος να έρθει κάποιος κοντά μας!

  • Να σημειωθεί ότι το group Work in Greece στο facebook απαριθμεί πάνω από 100.000 μέλη.

Όλη η επικαιρότητα