Media

X Factor: Αφιέρωσε το τραγούδι στον αδερφό του που έχασε… Οι κριτές “λύγισαν” [vid]

Ακούστε το άρθρο

Ο παίκτης του X Factor που συγκίνησε κριτές και τηλεοπτικό κοινό. Αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευσε στη μνήμη του αδερφού του που “έφυγε”…

Το X Factor έχει αποδείξει ότι εκτός από εξαιρετικές ερμηνείες, χαρίζει στο κοινό που το παρακολουθεί πιστά και απίστευτες στιγμές συγκίνησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του διαγωνιζόμενου, Christian Burrows που “λύγισε” τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Ο υποψήφιος παρουσιάστηκε αρχικά ντροπαλός και δεν μιλούσε πολύ, οι κριτές κατάλαβαν το άγχος του και του ζήτησαν να τραγουδήσει ένα τραγούδι που αγαπά πολύ και νιώθει άνετα με αυτό.

Έτσι, αποφάσισε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που είχε γράψει τους στίχους και είχε βρει τη μουσική μόνος του. Το τραγούδι αναφερόταν στον αδερφό του που “έφυγε” από τη ζωή όταν ήταν μόλις δύο ετών. Οι στίχοι “έλιωναν” και τις πιο… σκληρές ψυχές και τα πιο απαιτητικά “αυτιά” της κριτικής επιτροπής του X Factor.

“Οι στίχοι σου με τράβηξαν πολλοί! Είναι εντυπωσιακό το ότι μοιράστηκες κάτι τέτοιο μαζί μας και η ερμηνεία σου είναι άψογη! Εγώ εντυπωσιάστηκα”, είπε ο κριτής Even Cowell.

Όλοι τον παρακολουθούσαν και δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν, ενώ ήταν αναμενόμενο ότι θα πάρει τέσσερα “ναι” από τους κριτές X Factor για να περάσει στην επόμενη φάση του σόου. Η μητέρα του τον παρακολουθήσε από κάμερα και ένιωθε περήφανη για τον γιο της και την επιλογή του να τραγουδήσει κάτι τέτοιο μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό.

Το βίντεο με την ερμηνεία του έχει ξεπεράσει τις 18 εκατομμύρια προβολές.

Όλη η επικαιρότητα