Χωρίς κατηγορία

X-Factor: Το τρέιλερ για το talent show και η Δέσποινα Βανδή

Ακούστε το άρθρο

Το X-Factor επιστρέφει στους δέκτες μας αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Open. Τα ονόματα που ακούστηκαν για την παρουσίαση πολλά όμως η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που υπερίσχυσε. Το ταλέντο της στην παρουσίαση είχε φανεί από τη συμμετοχή της στις κριτικές επιτροπές των The Voice of Greece και Rising Star αλλά και η δεινότητα της στο ζωντανό πρόγραμμα στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision το 2013 και το 2014 στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη. Η Δέσποινα Βανδή ανήκει στο δυναμικό του Open και εκτός από το X-Factor θα παρουσιάσει και μία ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή με τον Βασίλη Δρίσκα.

Στο τρέιλερ καλεί όσους αγαπούν το τραγούδι να πάρουν μέρος. Μπορεί τώρα να είναι η στιγμή σου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση, είναι η Πάολα και ο Χρήστος Μάστορας από τις «Μέλισσες»

«Είναι πρώιμες οι συζητήσεις, δεν υπάρχει συμφωνία. Βάζουν τα δυνατά τους να είναι όσο το δυνατό εντυπωσιακή η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Εκτός από την Πάολα, συζητήσεις γίνονται και με τον Χρήστο Μάστορα. Νομίζω ότι είναι δύο άτομα πολύ δυνατά» είχε αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/desp1navandi/

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα