Lifestyle

Ξαναπαντρεύται η Angelina Jolie

Ακούστε το άρθρο

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν πριν δύο χρόνια και ενώ έχουμε μάθει αρκετά πράγματα για την προσωπική ζωή του Brad από τότε (για τη σχέση του με την Charlize Theron), όσον αφορά την Angelina έχουμε μείνει στο σκοτάδι. Μέχρι τώρα τουλάχιστον…

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η Angelina έχει αποκτήσει νέο σύντροφο, έναν δισεκατομμυριούχο Βρετανό, του οποίου το όνομα είναι ακόμα κρυφό. Η σχέση τους μάλιστα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς όπως αποκάλυψε το περιοδικό Life & Style, οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν! Το νέο εξώφυλλο του περιοδικού κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου με τους fans και των δύο ηθοποιών να είναι σοκαρισμένοι. Το περιοδικό θέλει την ηθοποιό να κάνει γάμο δισεκατομμυρίων στο Παρίσι και τον Brad Pitt να είναι έξαλλος, που το έμαθε από την κόρη του, Shiloh, και όχι από την ίδια τη σύζυγό του.

Το διαζύγιο της Angelina και του Brad, πρόκειται να οριστικοποιηθεί πολύ σύντομα και οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Πλέον, τα έχουν σχεδόν βρει και με το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών, κάτι που τούς επιτρέπει να αφοσιωθούν περισσότερο στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή:

Όλη η επικαιρότητα