Ξεκαρδιστικό γράμμα μητέρας έξι παιδιών με οδηγίες προς τον σύζυγο

387dbee101f0465a6dd88fc8317e8bfd.jpg

Για την μικρή κόλαση που θα ζούσε μόνος με τα έξι παιδιά τους, όταν εκείνη θα έφευγε μακριά από το σπίτι για το Σαββατοκύριακο, προειδοποίησε μια φωτογράφος από το Ιλινόις τον σύζυγό της.

Πριν φύγει η 36χρονη Μέγκαν Έσερ άφησε στον 33χρονο σύζυγό της ένα ξεκαρδιστικό γράμμα με οδηγίες… χρήσης των έξι παιδιών τους για κάθε ενδεχόμενο, καλό ή κακό.  

«Αγαπημένε μου σύζυγε, σου γράφω αυτό το γράμμα από αγάπη, όχι φόβο. Ήθελα να σου επισημάνω ορισμένα πράγματα πριν μείνεις μόνος αυτό το Σαββατοκύριακο… μαζί με τους άλλους» ξεκινούσε το γράμμα της και συνέχιζε:

«Η νύχτα, το πρωί, η ώρα του πρωινού και κάποια στιγμή το μεσημεριανό μπορούν εύκολα να σου φανούν ΚΟΛΑΣΗ, με τον Σατανά να έρχεται με την μορφή του Μικρού μου Πόνι».

Του εξήγησε ότι την ώρα που εκείνος θα επιστρέψει από τη δουλειά, το μεσημέρι, όλα θα του φανούν μια χαρά, γιατί τα παιδιά «θα σε αγκαλιάζουν, θα πηδάνε και θα είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα σε δουν».

Όμως, όπως του είπε, ακολουθεί «η ώρα της κόλασης».

«Θα τσακώνονται όλοι για όλα. Η Κουίν και η Πένι είναι οι μεγαλύτερες υποκινήτριες. Το πιθανότερο είναι ότι η Κουίν θα τσαντιστεί με την Πένι επειδή θα φοράει τη στολή της Έλσας και η Πένι θα τσαντιστεί με την Κουίν επειδή θα την αποκαλεί Αννα (σ.σ. Η Έλσα και η Αννα είναι οι ηρωίδες της πολύ γνωστής στα κορίτσια ταινίας Frozen). Η Πένι θα αντιδράσει και για τον ύπνο, αυτά θα στα πω παρακάτω».

Συνεχίζει με τις προειδοποιήσεις για το βραδινό, στη διάρκεια του οποίου κάθε παιδί θα ζητάει κάτι διαφορετικό, ακόμη και ροζ τόστ.

«Αυτή την ώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι οι τρεις μικρές θα έχουν αποκοιμηθεί κάπου. ΜΗΝ αφήσεις τις τρεις μικρές να αποκοιμηθούν» προειδοποιεί.

«Βασικά, τη γ…ες, αν συμβεί αυτό. Θα είναι ξύπνιες ως τη 1:30 θα ξημερώματα, αν δεν προσέξεις» του λέει.

Και μετά του εξηγεί τις δυσκολίες του βραδινού ύπνου.

«Θα φτάσεις να νομίζεις ότι το να φέρεις την Πένι στο κρεβάτι μας είναι καλή ιδέα. Χα χα χα!» γράφει η Έσερ.

«Προσπάθησε να την βάλεις στο κρεβάτι της. Δώσ’ της το iPad. Αυτό θα σε σώσει… στο εγγυώμαι. Σιγουρέψου ότι ο ήχος είναι χαμηλωμένος, όπως και η φωτεινότητα της οθόνης» συνεχίζει.

Το ζευγάρι έχει πέντε κορίτσια, ηλικίας από τρία ως 12 και ένα αγόρι 15 ετών.

 

Newsroom ΔΟΛ