Events

Ξεκινά η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

Ακούστε το άρθρο

Αύριο, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ανοίγει για το κοινό η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», η μοναδική που διοργανώνεται στη χώρα μας, στην αίθουσα Ξιφασκίας του Ολυμπιακού Ακινήτου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, ενώ σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά της, παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Μαυραγάνη και του Προέδρου του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) κ. Γιώργου Βασιλάκη.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και θα μπορεί κανείς να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, καθώς οι πανελλήνιες πρεμιέρες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15. Πιο αναλυτικά θα παρουσιαστούν τα ολοκαίνουργια Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scénic, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α. Φυσικά το παρόν θα δώσουν και οι καινούργιες, αναβαθμισμένες εκδόσεις γνωστών και επιτυχημένων μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» αναβαθμισμένη θα είναι και η παρουσία εταιρειών που ασχολούνται με προϊόντα και υπηρεσίες After Market, ενώ για τους επισκέπτες υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν Test Drives.  

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα