Μουσική

Ξεκινά η προπώληση για τις συναυλίες των Dropkick Murphys στην Ελλάδα

dkm-slider13.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι που πέρασε είχε άρωμα Dropkick Murphys, αφού οι Βοστωνέζοι βρέθηκαν στη Μαλακάσα στο πλαίσιο του Rockwave Festival 2016.

Το Φεβρουάριο του 2017 η μπάντα επιστρέφει στην Ελλάδα για μια συναυλία -την πρώτη τους- στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater και μια στην Αθήνα και το Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. 

Οι Dropkick Murphys σχηματίστηκαν το 1996 στη Μασαχουσέτη και δυο  χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό πλέον δίσκο Do or Die. H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους Gang’s All Here  που κέρδισε κοινό και κριτικούς. Τα Τhe Meanest of All Times, Johnny I hardly knew ya και ο πιο πρόσφατος δίσκος Signed and Sealed in Blood  από όπου ξεχώρισε το Rose Tattoo, αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Οι Dropkick Murphys δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την εργατική τάξη, τη στήριξη τους σε αυτή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν πλάι σε κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες διεκδικούσαν στοιχειώδη δικαιώματα. Ο Κen Casey (μπάσο, φωνή) ιθύνων νους του συγκροτήματος έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά του φασισμού και του ναζισμού, αποδεχόμενος την πολιτική χροιά κάποιων εκ των τραγουδιών τους.

Info
Eισιτήρια
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€
Στην τελική φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30€

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 
 
 

Όλη η επικαιρότητα