Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο

Αντίστροφα μετρά πια ο χρόνος για τη 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο, που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 19 Αυγούστου και διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου με την στήριξη του Δήμου Πύργου και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Οι διοργανωτές, με την στήριξη των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, έχουν βάλει «στοίχημα» η φετινή διοργάνωση να ξεπεράσει την περσινή μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτέλεσε αφορμή για την συνέχιση της δράσης αυτής.

Το πρόγραμμα

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων εκείνης της βραδιάς, θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο, έχει ήδη γίνει γνωστό πως, Η κεντρική δράση της βραδιάς θα είναι η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και των Stavento, ενώ οι παράλληλες δράσεις – για τις οποίες το πρόγραμμα μέρα με την ημέρα εμπλουτίζεται – που θα αναπτυχθούν σε διάφορες γωνιές της πόλης, θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα καταστήματα, εκείνη την ημέρα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αγορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, αφού όλα τα καταστήματα θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στους καταναλωτές, φτάνοντας και το 70% σε κάποιες περιπτώσεις.