Αχαϊα

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου από φυσικές καταστροφές – Υπεγράφη η σύμβαση

Ακούστε το άρθρο

Μέσα στις επόμενες ημέρες εγκαθίσταται εργολάβος στο έργο «Αποκαταστάσεις Βλαβών από Φυσικές Καταστροφές στο Ε.Ο. Δίκτυο Δήμου Ερυμάνθου», προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και την οριστική επιλογή αναδόχου, σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης με στόχο να ξεκινήσουν οι εργασίες όσο το δυνατό συντομότερα.

Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το φυσικό του αντικείμενο αφορά στην αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του δρόμου.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν, αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών – βλαβών της επαρχιακής οδού για την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση, στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματά της, καθώς και στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών, ώστε να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.

Όλη η επικαιρότητα