Ξεκινούν χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο του Πύργου

nosokomeio.jpg

Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλείας Βασίλη Δημόπουλο θα έχει τη Δευτέρα στον Πύργο ο Ηλείος Παθολόγος – Ογκολόγος, Συντονιστής Διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δρ. Παναγιώτης Γκινόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την προώθηση του αιτήματος του Νοσοκομείου Πύργου για την πραγματοποίηση των χημειοθεραπειών των καρκινοπαθών της Ηλείας, εδώ, στο Νοσοκομείο Πύργου.

   Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι μπει τέλος στην ταλαιπωρία των Ηλείων καρκινοπαθών που αναγκάζονται να μετακινούνται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην Πάτρα και στα εκεί Νοσηλευτικά ιδρύματα, προκειμένου να υποβάλλονται στις απαιτούμενες χημειοθεραπείες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και η διευθέτηση των λεπτομερειών που απαιτούνται για να προχωρήσει και να υλοποιηθεί άμεσα αυτή η πρωτοβουλία.

Η λειτουργία του Αγγειοχειουργικού Ιατρείου

   Εξάλλου, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης και συνεργασίας της Χειρουργικής κλινικής της Ν.Μ. Πύργου με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Πατρών κατόπιν πρότασης του Διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής της Ν.Μ. Πύργου Ευάγγελου Παπαγεωργίου και του Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών, καθηγητή Ιωάννη Τσολάκη, θα λειτουργήσει στη Ν.Μ. Πύργου, από την Τετάρτη 8 Μαΐου, το Τακτικό Εξωτερικό Αγγειοχειρουργικό Ιατρείο υπό την ευθύνη και τη παρουσία ιατρών της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών.

      Το ιατρείο θα λειτουργεί μετά από ραντεβού κάθε δεκαπέντε ημέρες και συγκεκριμένα ημέρα Πέμπτη στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Χειρουργικών ή Ορθοπεδικών Ιατρείων και ώρα 09:00 πμ-13:00 μμ.

Ν.Σ