Γ Εθνική

Ξενοφών Κρεστένων: Αναμένονται ανακοινώσεις !

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε στο στρατόπεδο του Ξενοφώντα επίσημες ανακοινώσεις, όμως από σήμερα δηλ. Τετάρτη ,  θα αρχίσει να ξετυλίγεται  το «κουβάρι»  ενόψει  της πρώτης συμμετοχής  της ομάδας στη Γ΄ εθνική.

Το Δ.Σ. με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο  κ. Γιάννη  Βλαχόπουλο, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, δουλεύει αθόρυβα και δημιουργικά , έτσι ώστε να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός και να μπορέσει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Τι  θα περιλαμβάνει   ο σχεδιασμός της νέας  περιόδου;

 

Φυσικά  πέρα από την οριστική ανανέωση της συνεργασίας με το πολύ επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο των Ντ. Μιλοσέσκι και Νικ. Αντωνόπουλου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, καθώς μόνο ο Κυριάκος Αναμουρλίδης  έχει εκφράσει την επιθυμία λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Αθήνα!  Πράγμα  που  σημαίνει  ότι θα χρειαστεί να αποκτηθούν  δυο έμπειροι  χαφ με «προϋπηρεσία» στη Γ΄ εθνική, ενώ πολύ μεγάλο βάρος  θα δοθεί στους «μικρούς», μετά την απόφαση της ΕΠΟ, για υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα ενός μικρού, και  δυο ακόμα στην 18αδα! Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα  θα πρέπει  να αποκτήσει  τουλάχιστον τρείς  μικρούς, καθώς ήδη υπάρχει το ανερχόμενο ταλέντο του Ηλειακού Ποδοσφαίρου , που λέγεται Μάριος Παναγόπουλος! Σε ότι αφορά την θέση του γκολκίπερ, αν τελικά ο Κουτρουμπής υλοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει, θα χρειαστεί η απόκτηση ενός πολύ έμπειρου γκολκίπερ, και φυσικά ενός ακόμα εξελίξιμου για παρτενέρ!

Όλη η επικαιρότητα