Ξενοφών Κρεστένων: Αποχωρεί σαν φίλος ο Παναγιωτακόπουλος!

Τέλος εποχής για τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο στον Ξενοφώντα Κρεστένων που μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα, τα τέσσερα σαν ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ και τα δυο σαν προπονητής με δυο τελικούς κυπέλλου και ισάριθμες παρουσίες σε πλέι οφ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα ο ίδιος δήλωσε:

«Μετά από έξι όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Ξενοφώντα Κρεστένων, τέσσερα σαν ποδοσφαιριστής και δύο σαν προπονητής  πήρα την απόφαση η χρονιά αυτή που πέρασε να είναι η τελευταία για μένα.

Φεύγω σαν φίλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την τιμή και  την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στο να είμαι ο προπονητής της αυτά τα δύο χρόνια.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια.

Και τέλος ένα ευχαριστώ στο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Να ευχηθώ στην ομάδα του ΑΟΞ καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα, να πετύχει τους στόχους της και θα είμαι πάντα εκεί αν κάποια στιγμή χρειαστεί να ξαναπροσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Πλέον, η διοίκηση του Ξενοφώντα καλείται να βρει τον διάδοχο του Παναγιωτακόπουλου και να διατηρήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.