ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: «Δυο λόγια για τον Ντίνο…»

Ακούστε το άρθρο

Μετά την συγκινητική δήλωση του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου με αφορμή την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ξενοφώντα, χθες ήταν η σειρά της ομάδας των Κρεστένων να αποχαιρετίσει τον πρώην πλέον τεχνικό της ομάδας με τα ακόλουθα λόγια:

«Με την ευκαιρία της αποχώρησης του προπονητής μας Ντίνου Παναγιωτακόπουλου από την ομάδα μας, θέλουμε να πούμε δυο λόγια για τον Ντίνο.

Σαν παίχτης πρώτα, ο Ντίνος ήταν ίσως ο τελευταίος από την φουρνιά των μεγάλων ποδοσφαιριστών της Ηλείας με παραπάνω δυνατότητες και λίγο ‘’ρομαντικών’’. Ίσως ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με πάνω από 100 γκολ στα τέσσερα χρόνια, πρότυπο ήθους και αγωνιστικότητας και μας έκανε την τιμή να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ξενοφώντα, τερματίζοντας μια μεγάλη καριέρα.

Σαν προπονητής, έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα δυο χρόνια και την οδήγησε με τους παίκτες δίπλα του σε δυο τελικούς κυπέλλου και δυο εισόδους στα μπαράζ.

Η οικογένεια του Ξενοφώντα Κρεστένων, διοίκηση, φίλαθλοι και παίχτες τον ευχαριστούν για όλα και εύχονται ότι καλύτερο στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Από την διοίκηση του ΑΟΞ»

Όλη η επικαιρότητα