ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Αίας Γαστούνης: «Τρένο» με οδηγό τον Καράμπελα!

Ακούστε το άρθρο

Ο εντυπωσιακός Αίας με τον «σεληνιασμένο» Καράμπελα να πετυχαίνει ένα ακόμα χατ-τρικ και να φτάνει τα 15 γκολ σε 10 ματς,  επικράτησε με 3-1 του Ξενοφώντα το περασμένο Σάββατο στην Κρέστενα, σε ένα ματς που ειδικά στο β’ μέρος η ομάδα της Γαστούνης ήταν καταιγιστική και αν ήταν πιο εύστοχη στις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, το σκορ θα μπορούσε να είχε λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα παρ’ όλα αυτά ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 5’ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε γρήγορα φάουλ με πάσα στον Μπακατσέλο και αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Κωνσταντόπουλο ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ο Αίας έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 7’ όταν ο Σταθάτος έφυγε στην πλάτη αλλά τον πρόλαβε ο Βυθούλκας όμως δεν έγινε το ίδιο και στο 11’ όταν ο Δούλος βρήκε κάθετα τον Καράμπελα που με εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι στο 27΄  κέρδισαν πέναλτι για σπρώξιμο του Χατζηαράπη στον Π. Κωνσταντόπουλο μέσα στην περιοχή μετά από φάουλ του Μιλοσέσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο «παθών» που ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου αφού στο 33’ ο Κουρλός νίκησε σε τετ α τετ τον Μπατζάκα και στο 36’ ο Βυθούλκας είπε «όχι» στο σουτ του Μπατζακόπουλου.

Στην επανάληψη, μια ομάδα μπήκε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Αίας που ουσιαστικά ότι ώρα ήθελε έβγαινε προ του Βυθούλκα. Έτσι, αφού στο 48’ ο Σταθάτος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 50’ ο Δούλος έβγαλε ωραία στον Μπατζακόπουλο ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ξενοφώντα όμως ο Καράμπελας που καιροφυλακτούσε έστειλε σε ανυπεράσπιστη εστία τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Δυο λεπτά αργότερα, και πάλι ο Μπατζακόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την πάσα του Καράμπελα σπαταλώντας την ευκαιρία ενώ στο 60’ το σουτ του Μπουρούκη έφυγε λίγο άουτ. Στο 74’ ο Βυθούλκας νίκησε από κοντά τον Σταθάτο όμως στο 77’ ο Καράμπελας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε τον Βυθούλκα έγραψε το 1-3 πετυχαίνοντας χατ – τρικ. Η συγκεκριμένη φάση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων που υποστήριξαν ότι ο σκόρερ έφυγε από θέση οφ – σάιντ. Στο 86’ ο Καράμπελας αστόχησε προ κενής εστίας μετά από μπαλιά «πάρε- βάλε» του Μπουρούκη και στα εναπομείναντα λεπτά ο Αίας άγγιξε το τέταρτο γκολ σε δυο ακόμα  περιπτώσεις με τους Σταθάτο και Μπουρούκη.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Κολόκας, Μπατζάκας (54′ Θ. Κωνσταντόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Γκρίλλας, Μιλοσέσκι (60′ Πετρόπουλος), Φερεκίδης (66′ Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος (75′ Θεοχαρόπουλος).

ΑΙΑΣ: Κουρλός, Γεωργόπουλος (92′ Μαρινόφ), Χατζηαράπης (75′ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Γκίνης, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (90′ Λαγανόπουλος), Μπουρούκης, Καράμπελας, Μπατζακόπουλος (68′ Βράπι).

 

Όλη η επικαιρότητα