ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Με Κουτρουμπή κόντρα στο Αιγάλεω!

Ακούστε το άρθρο

Με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης», στο οποίο την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ξενοφώντα Κρεστένων με το Αιγάλεω για τη γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με ώρα έναρξης 4 μ. μ., προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες του, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ο Ξενοφών Κρεστένων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, πήραν μέρος 21 παίκτες(μοναδικός απών ο στρατευμένος Σπ. Γκρίλλας), καθώς επέστρεψε εδώ και λίγες ημέρες και ο έμπειρος γκολκίπερ Κώστας Κουτρουμπής, ο οποίος μάλιστα θα βρίσκεται την Κυριακή και στην αποστολή της ομάδας του ύστερα από καιρό, και αν λάβουμε υπόψη το δίτερμα που έγινε, μάλλον (λόγω εμπειρίας) θα ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα!

Παρότι,
Ντέγιαν Μιλοσέσκι, και Νίκος Αντωνόπουλος δεν άνοιξαν τα «χαρτιά» τους! Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν υπολογίζεται ο Τάσος Κουτσογιαννάκης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Θανάση Μπακατσέλο ο οποίος πάντως παίρνει μέρος στις προπονήσεις, όμως ακόμα είναι ανέτοιμος. Από κει και πέρα άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ όπως είναι λογικό οι «κόκκινοι» αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και αρκετούς φιλάθλους τους. Όπως είναι λογικό, ο αγώνας με το Αιγάλεω μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις τάξεις της ομάδας του Ξενοφώντα, και ιδίως των φίλων τους.

Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και με παραστάσεις από Α’ Εθνική, γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος τους, αλλά από κει και πέρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι θεσμός που από παλιά κρύβει παγίδες, και θα παλέψουν για το καλύτερο.

Ξεσηκωμός στις τάξεις των φίλων του Ξενοφώντα!

Όπως είναι φυσικό, στην Κρέστενα επικρατεί ξεσηκωμός. Είναι χωρίς καμία άλλη κουβέντα, το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία του Ξενοφώντα, ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στην Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ένα βήμα πριν τη φάση των «16» δηλαδή, εκεί που θα συναντήσει τα «θηρία» της Σούπερ Λιγκ 1. Ομάδα Κυπέλλου εξάλλου ο Ξενοφών, έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια σκληρό καρύδι για όλους, όπως και για τον μετέπειτα Πρωταθλητή της Γ΄Εθνικής Αστέρα, στον προπέρσινο Τελικό Κυπέλλου Ηλείας. Στην Κρέστενα, εξέδωσαν και ανακοίνωση κάλεσμα:
«Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο στον Πύργο…
Στην μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Α.Ο. Ξενοφών… Μέχρι την επόμενη…
Γιατί τους αξίζει να είμαστε δίπλα τους…».

Όλη η επικαιρότητα