ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Με Βυθούλκα και τον κόσμο του στο Ληξούρι

Ακούστε το άρθρο

Mε τον Πέτρο Βυθούλκα κάτω από τα γκολπόστ θα παραταχθεί ο Ξενοφών στο Ληξούρι για τον αγώνα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παλληξουριακό, αφού ο πρώην τερματοφύλακας του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου είναι το τρίτο φετινό απόκτημα των Νταμπλύχων Ηλείας μετά τους Φερεκίδη και Μπατζάκα.

Ο Βυθούλκας μάλιστα λίγο πριν γίνει και επίσημα πάικτης του Ξενοφώντα, αποχαιρέτισε την πρώην ομάδα του με την κάτωθι γραπτή δήλωση:

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια με καλές και κακές στιγμές, με όμορφα κι άσχημα συναισθήματα, έφτασε η στιγμή να πω αντίο. Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό εντός κι εκτός γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας που συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα δύο χρόνια, τη Διοίκηση, τους Προπονητές μου, τους Συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα εκεί για εμάς ανεξάρτητου αποτελέσματος. Γνώρισα φοβερούς ανθρώπους, ΚΥΡΙΟΥΣ κσι ξέρω ότι θα τους έχω για πάντα φίλους. Αν δε φορέσεις τη φανέλα του Λευκού Αστέρα δε μπορείς να καταλάβεις το κλίμα που επικρατεί κι αυτό που συμβαίνει στο Σκουροχώρι.Το Σκουροχώρι θα είναι πάντα στη καρδιά μου. Σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου. Και θα κλείσω με τη φράση, Εις το επανιδείν!».

Εκδρομή στην Κεφαλονιά

Ο Ξενοφών Κρεστένων μπορεί να αναχωρεί την ερχόμενη Κυριακή αυθημερόν για την Κεφαλονιά όπου θα αντιμετωπίσει τον Παλληξουριακό χωρίς τους Κωνσταντόπουλο και Μπακατσέλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ωστόσο θα έχει την δυνατότητα να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, αφού οι φίλοι της ομάδας διοργανώνουν εκδρομή στο νησί του Ιονίου για όποιον θέλει να δώσει το «παρών».

Συγκεκριμένα, για όσους επιθυμούν να ακολουθούσουν την αποστολή, θα αναχωρήσει λεωφορεία από την κεντρική πλατεία των Κρεστένων την Κυριακή την Κυριακή στις 8.15 π.μ. με την συμμετοχή ανά άτομα μαζί με τα ακτοπλοϊκά να ανέρχεται στα 35 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, στα τηλέφωνα 6972552643 και 6936300765.

Όλη η επικαιρότητα