Ξενοφών Κρεστένων: Μετά τις  αρχαιρεσίες ο σχεδιασμός!

Για  τις 10 Ιουλίου, ορίστηκε η εκλογική Γενική Συνέλευση στον πρωταθλητή Ηλείας της Α1 κατηγορίας Ξενοφώντα Κρεστένων, προκειμένου  ο ιστορικός σύλλογος να αναδείξει τη νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, όπως άλλωστε αποφάσισε και η πρόσφατη η  Γενική Συνέλευση, της ομάδας.

Καθώς η πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ να πάει ένα μήνα πίσω τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής , έκανε πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων του Ξενοφώντα, οι οποίοι θα έχουν πλέον περισσότερο χρονικό περιθώριο ώστε να προετοιμάσουν τη συμμετοχή της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Έτσι στο διάστημα έως τις 10 Ιουλίου, θα πυκνώσουν οι επαφές του παλιού Δ.Σ. και  θα ενταθούν οι προσπάθειες για να βρεθούν όλο και περισσότερα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη διοίκηση, οι χορηγίες, αλλά και ό, τι άλλο απαιτείται έτσι ώστε να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός και να μπορέσει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Το σίγουρο είναι  ότι στη νέα προσπάθεια θα βρίσκεται σχεδόν όλο το περσινό Δ.Σ. , με εξαίρεση  όπως όλα δείχνουν, τον επί χρόνια παράγοντα και ακούραστο εργάτη της ομάδας Άγγελο Κουή, καθώς  όπως φάνηκε και στην τελευταία Γ.Σ. , μάλλον… αποχωρεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους!

Τι  θα περιλαμβάνει   ο σχεδιασμός της νέας  περιόδου ?

Φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας με το πολύ επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο των Ντ. Μιλοσέσκι και Νικ. Αντωνόπουλου, με τον πρώτο να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς και την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, καθώς μόνο ο Κυριάκος Αναμουρλίδης έχει εκφράσει την επιθυμία λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Αθήνα!  Πράγμα  που  σημαίνει  ότι θα χρειαστεί να αποκτηθούν  δυο έμπειροι  χαφ με «προϋπηρεσία» στη Γ΄ εθνική, ενώ πολύ μεγάλο βάρος  θα δοθεί στους «μικρούς», μετά την απόφαση της ΕΠΟ, για υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα ενός μικρού, και  δυο ακόμα στην 18αδα! Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα  θα πρέπει  να αποκτήσει  τουλάχιστον τρείς  μικρούς, καθώς υπάρχει και το ανερχόμενο ταλέντο, που λέγεται Μάριος Παναγόπουλος! Τέλος  σε ότι αφορά την θέση του γκολκίπερ, αν τελικά ο Κουτρουμπής υλοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει, θα χρειαστεί η απόκτηση ενός πολύ έμπειρου γκολκίπερ, και φυσικά ενός ακόμα εξελίξιμου για παρτενέρ! Όλα αυτά βεβαίως  θα αρχίσουν να τρέχουν…, μετά την συγκρότηση  του  νέου,  Δ.Σ.  στις  10 Ιουλίου!