ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Πήρε και Μπουτσικάκη!

Τον Χρήστο Μπουτσικάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Αλφειό, έκλεισε ο Ξενοφών, ο οποίος και τον καλωσόρισε στην ομάδα, όπως συνηθίζει να κάνει.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα τεχνίτη και γρήγορο εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν δυο χρόνια από τον Αστέρα στη Γ Εθνική, όμως λόγω ενός τραυματισμού δεν μπόρεσε να βρει θέση στην ενδεκάδα. Με τον Μπουτσικάκη ενισχύεται σημαντικά ο Ξενοφών στην επίθεση.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται η υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ντέγιαν Μιλοσέσκι (που συνεχίζει κι ως παίκτης) και του συνεργάτη του γυμναστή Νίκου Αντωνόπουλου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ξενοφών Κρεστένων !

Στα μεταγραφικά ακόμα δεν έχει τελειώσει, καθώς περιμένει απάντηση από τον έμπειρο επιθετικό Φώτη Παναγόπουλο (είχε πρόταση κι από τον Πανηλειακό και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το θέμα, ενώ καλή πρόταση έχει κι από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως), ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός αμυντικός.

Σε ότι αφορά το προαναγγελθέν φιλικό στο Σκουροχώρι με τον τοπικό Λευκό Αστέρα, αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους για αργότερα, και έτσι σήμερα στις 5.15 ο Ξενοφών θα υποδεχτεί στην έδρα του τα γειτονικά Μακρίσια!