ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Πλέον ξέρει τι ζητάει

Ακούστε το άρθρο

Ο Ξενοφών Κρεστένων έκανε το καθήκον του και με το δύο στα δύο επί του Αλφειού διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πλέον, γνωρίζει ότι με δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς θα είναι σίγουρα πρώτη ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα τερματίσει πίσω από τον Ενιπέα τον οποίο θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική.

Ο αγώνας του Λαντζοΐου ωστόσο, μπορεί να περιμένει, καθώς το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι σε ένα ακόμα κομβικό ματς, θα υποδεχθούν τον φετινό κακό τους δαίμονα, τον Ολυμπιακό Ζαχάρως το οποίο δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν φέτος σε τρεις αγώνες και αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρώτης θέσης, τώρα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Ο Ξενοφών έχει αποδείξει ότι κάτω από καθεστώς πίεσης αποδίδει καλύτερα και ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του στα δυο τελευταία παιχνίδια να δώσουν το 100% προκειμένου το όνειρο του νταμπλ να γίνει πραγματικότητα.

Ο Πάρης Κωνσταντόπουλος προφυλάχθηκε στο τελευταίο ματς και πιθανότατα θα είναι έτοιμος το Σάββατο ενώ ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Πλατανίτης το οποίο πάντως  αναμένεται να έχει ξεπεραστεί μέχρι τη σέντρα.

Όλη η επικαιρότητα