ΕΠΣ Ηλείας

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ 1-0: Το γκολ του Πάρη ήταν αρκετό…

Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε το Σάββατο ο Ξενοφών Κρεστένων που επικράτησε στην έδρα του με 1-0 επί της Προοδευτικής και εδραιώθηκε στην 2η θέση περιμένοντας βέβαια  και τα νέα από την ένσταση που κατέθεσε η Νίκη Τραγανού για αντικανονική συμμετοχή του Λώλη στο μεταξύ τους ματς. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και αφού απείλησαν με δυο πλαγιοκοπήσεις του Γαλανόπουλου που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Κωνσταντόπουλου μέσα από την περιοχή  στο 36’, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε αφού ο Ξενοφών δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ προς το τέλος σε κάποια γεμίσματα της Προοδευτικής προς την περιοχή, ο Κουτρουμπής είχε σωστές αντιδράσεις.

Οι συνθέσεις

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος(87’ Μυλωνάς), Πλατανίτης,Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος(85’ Ζωγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Π. Κουτσογιαννάκης(80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Ζαπάντης(30’ Μπακατσέλος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Ορλόφ, Μούζος, Σάμαρης Ελ(46’ Κατσιμιτσίρης), Βαλογιάννης Ζ, Σάμαρης Π, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος(46’ Μητρόπουλος), Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα