ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Πρώτο φιλικό την Κυριακή στο Σκουροχώρι!

Ακούστε το άρθρο

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ντέγιαν Μιλοσέσκι (που συνεχίζει κι ως παίκτης) και του συνεργάτη του γυμναστή Νίκου Αντωνόπουλου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ξενοφών Κρεστένων !

Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή στο Σκουροχώρι θα δώσει και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον τοπικό Λευκό Αστέρα! Στα μεταγραφικά ακόμα δεν έχει τελειώσει, καθώς περιμένει απάντηση από τον έμπειρο επιθετικό Φώτη Παναγόπουλο (είχε πρόταση κι από τον Πανηλειακό και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το θέμα, ενώ καλή πρόταση έχει κι από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως), ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός αμυντικός. Κι ίσως κι ένας παίκτης ακόμα (πιθανόν μεσοεπιθετικός). Πρόκειται για θέματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες μέρες. Να θυμίσουμε ότι η τελευταία προσθήκη ήταν ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος, έμπειρος αμυντικός μέσος (την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αλφειό).

Ενώ έχει γίνει κι η προσθήκη του ακραίου αμυντικού Γιώργου Ηλιοπουλου (πέρυσι στα Μακρίσια).

Κι επέστρεψε στην ομάδα ο επιθετικός Βασίλης Κουής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Βρίνας (και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α2 την περασμένη περίοδο).

Όλη η επικαιρότητα