Ξενοφών Κρεστένων: Στις 13 Αυγούστου η πρεμιέρα

Η Ηλειακή ομάδα ως γνωστόν, μετά τη μη αποδοχή της θέσης στη Γ’ Εθνική, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

 

Αυτή έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 13 Αυγούστου στο Δημ. Στ. Κρεστένων υπό τις οδηγίες των Ντ. Μιλοσέσκι και Νικ. Αντωνόπουλου.

Ο Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων, μετά την απόφαση της μη καθόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι έτοιμος να ρίξει το βάρος στην Ακαδημία του. Καθώς η μη συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, δεν σημαίνει …διάλυση, αλλά στόχος είναι να προωθηθεί ένα βιώσιμο σχέδιο ύπαρξης της ομάδας και στο μέλλον, μέσα από τη συμμετοχή της ξανά στην Α1 κατηγορία για τουλάχιστον κι αυτή τη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη προχωράει η ενεργοποίηση συμφωνίας παραμονής του Ντέγιαν Μιλοσέσκι στον ίδιο με πέρυσι ρόλο (τεχνικός, αλλά και με προσφορά αγωνιστικών υπηρεσιών), καθώς και του Ν. Αντωνόπουλου.

Ενώ πλέον, ξεκινούν ανάλογες διαδικασίες και με όλους τους παίκτες του περυσινού “κορμού”. Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να παραμείνουν από τον περσινό βασικό κορμό, οι περισσότεροι από τους μισούς παίκτες!