Αθλητισμός

Ξενοφών Κρεστένων: Στον Πύργο με Αιγάλεω!

Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμα ιστορική στιγμή και ίσως την ιστορικότερη όλων προετοιμάζεται ο Ξενοφών Κρεστένων, αφού  ο αγώνας με το Αιγάλεω (15/9, 4 μ.μ.) για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί μια μεγάλη πρόσκληση για τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι και τους ποδοσφαιριστές του.

Όπως έγινε πάντως γνωστό, χθες, το μεγάλο ραντεβού θα δοθεί στο Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης» και όχι στο γήπεδο των Κρεστένων αφού η φυσική έδρα των Νταμπλούχων Ηλείας δεν πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής ενός τέτοιου αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή, αφενός στερεί από τον Ξενοφώντα την ευκαιρία να παίξει αυτό το ιστορικό ματς στο γήπεδο του με ότι αυτό συνεπάγεται, αφετέρου όμως δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φιλάθλους τόσο της ομάδας, όσο και από όλο τον Νομό να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή εκτός από αυτόν του Αετού Ορφανού με τον Θεσπρωτό που θα γίνει το Σάββατο.

Παράλληλα, όπως ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των ομάδων στην κλήρωση της περασμένης Δευτέρας, όσοι προκρίθηκαν θα λάβουν μερίδιο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αναμένεται εντός των ημερών να υπογραφεί.

Το ποσό θα εξαρτηθεί από την πορεία στον θεσμό, αλλά και από το ύψος των χρημάτων που θα λάβει η ΕΠΟ.

Όλη η επικαιρότητα