Ποδόσφαιρο

Ξενοφών Κρεστένων: Συνεχίζει το δίδυμο Ντέγιαν – Αντωνόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε στο στρατόπεδο του Ξενοφώντα επίσημες ανακοινώσεις, όμως το σίγουρο είναι  ότι σε δυο – τρείς ημέρες το πολύ, θα αρχίσει να ξετυλίγεται  το «κουβάρι»  ενόψει  της πρώτης συμμετοχής  της ομάδας στη Γ΄ εθνική…

Το Δ.Σ. με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο  κ. Γιάννη  Βλαχόπουλο, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, δουλεύει αθόρυβα και δημιουργικά , έτσι ώστε να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός και να μπορέσει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Το σίγουρο είναι  ότι  ήδη  υπάρχει   συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας,  με  το περσινό δίδυμο της ανόδου, Ντέγιαν Μιλοσέσκι και Νίκου  Αντωνόπουλου, με τον πρώτο,  να βοηθά και αγωνιστικά !  Ενώ έχουν  δρομολογηθεί  και κάποιες  μεταγραφές , καθώς  οι επαφές έχουν  προχωρήσει  αρκετά, και απλά  αναμένονται ανακοινώσεις , οι οποίες  θα υπάρξουν σύντομα.

Τι θα περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

Φυσικά  πέρα από την οριστική ανανέωση της συνεργασίας με το πολύ επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο των Ντ. Μιλοσέσκι και Νικ. Αντωνόπουλου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, καθώς μόνο ο Κυριάκος Αναμουρλίδης  έχει εκφράσει την επιθυμία λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Αθήνα.

Πράγμα  που  σημαίνει  ότι θα χρειαστεί να αποκτηθούν  δυο έμπειροι  χαφ με «προϋπηρεσία» στη Γ΄ εθνική, ενώ πολύ μεγάλο βάρος  θα δοθεί στους «μικρούς», μετά την απόφαση της ΕΠΟ, για υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα ενός μικρού, και  δυο ακόμα στην 18αδα.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα  θα πρέπει  να αποκτήσει  τουλάχιστον τρείς  μικρούς, καθώς ήδη υπάρχει το ανερχόμενο ταλέντο του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, που λέγεται Μάριος Παναγόπουλος.

Σε ότι αφορά την θέση του γκολκίπερ, αν τελικά ο Κουτρουμπής υλοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει, θα χρειαστεί η απόκτηση ενός πολύ έμπειρου γκολκίπερ, και φυσικά ενός ακόμα εξελίξιμου για παρτενέρ.

Όλη η επικαιρότητα