Ξενοφών Κρεστένων: Το «δαχτυλίδι»… στον Ντέγιαν Μιλοσέσκι!

Το «φλερτ» που φημολογούνταν εδώ και πολύ καιρό(ιδίως μετά την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου) , επισημοποίησαν χθες ο Ξενοφών Κρεστένων κι ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι. Ένα «φλερτ» που δίνει το «δαχτυλίδι» της τεχνικής ηγεσίας στον έμπειρο παίκτη της ομάδας, ο οποίος βέβαια θα προσφέρει όταν χρειάζεται τις υπηρεσίες του στην ομάδα και ως παίκτης, κάνοντας βέβαια το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής, στον πάγκο της ομάδας του Ξενοφώντα, στον οποίο βρίσκεται από το 2016! Οι άνθρωποι του Ξενοφώντα άλλωστε , επιθυμούσαν αυτή τη συνεργασία μετ6α την αποχώρηση του Ντ. Παναγιωτακόπουλου, παρά να πάρουν κάποιον άλλο τεχνικό, καθώς ο Μιλοσέσκι, γνωρίζει πολύ καλά τον Ξενοφώντα, και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής!

Ποιος  όμως  είναι ο νέος τεχνικός – παίκτης του Ξενοφώντα?   

* Ο Dejan Miloseski δεν χρειάζεται …ιδιαίτερες συστάσεις. Μέσο επιθετικός από τα Σκόπια, γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1982 έχει εμπειρίες κι από άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διοργανώσεις και έχει πολλές συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α’ Εθνικής της πατρίδας του αλλά και του εξωτερικού όπως: Το διάστημα 2003–2006 στην FK Cementarnica 55 με 55 συμμετοχές  και 7 γκολ. Το διάστημα 2006–2008 στη Λιθουανία πηγαίνοντας στην «Αθήνα του Βορρά» ή την «Ιερουσαλήμ της Λιθουανίας» όπως λέγεται η πόλη Vilnius, όπου έχει την έδρα της η FK Vėtra με την οποία είχε 71 συμμετοχές και 15 γκολ ενώ με την ίδια ομάδα είχε και 10 συμμετοχές στο Εuropa League πετυχαίνονται και 5 γκολ. Το διάστημα 2009–2011 στην Πολωνία, αρχικά για λογαριασμό της Widzew Łódź με 18 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ για την περίοδο 2010–2011 στην Górnik Łęczna επίσης Πολωνική, με 26 συμμετοχές και 6 γκολ. Στην Ελλάδα, είχε στις αρχές της δεκαετίας το πρώτο πέρασμα στη χώρα, όταν σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στον Πανηλειακό το 2001-2002. Επέστρεψε στη χώρα την περίοδο 2011-2012 για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Και πλέον έχοντας γίνει μόνιμος κάτοικος Πύργου, για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, από την επόμενη χρονιά μεταπήδησε αγωνιζόμενος στην Α1 Ηλείας. Αρχικά για μια σεζόν στον Κένταυρο Μαγούλας. Κι έπειτα, από το 2013 ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Σαβαλίων. Πηγαίνοντας τη σεζόν 2015 – 16 στον ΑΟ Κυπαρισσίας (και με άλλους Ηλείους συμπαίκτες εκεί). Ενώ από τη σεζόν 2016 -17 αγωνίζεται στον Ξενοφώντα, αναλαμβάνοντας τώρα πλέον και την τεχνική του ηγεσία!

Συνεχίζει  στην προεδρία ο Γιαν. Βλαχόπουλος!

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, χθες έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Βλαχόπουλος(γνωστός και καταξιωμένος επιχειρηματίας), θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας για ακόμα μια χρονιά, έχοντας πλάι του…, τα περισσότερα από τα περσινά μέλη του Δ.Σ., το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες!