ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Ι. Βλαχόπουλος : «Δεν ισχύει τίποτα… από όσα ακούγονται!»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί για την ώρα τουλάχιστον να υπάρχει  στασιμότητα αναφορικά με το σχεδιασμό της νέας περιόδου στον Ξενοφώντα Κρεστένων, όμως από Δευτέρα δρομολογούνται εξελίξεις! Καθώς έχει προγραμματιστεί για τις 9 μ. μ. στο Εργατικό Κέντρο Κρεστένων η  1Η  Γ.Σ. της ομάδας, με την ελπίδα βέβαια να βγει ένα νέο  διευρυμένο Δ.Σ., που θα οδηγήσει το σύλλογο σε νέες επιτυχίες και τη νέα περίοδο!

Έτσι  ότι ακούγεται αυτή την ώρα στα διάφορα ποδοσφαιρικά  στέκια …, είναι μόνο  «φήμες» και τίποτα άλλο, όπως τόνισε χθες στην «Πατρίς – Σπορ» ο καταξιωμένος  επαγγελματίας και πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης  Βλαχόπουλος: «Ότι ακούγεται σχετικά  με αλλαγή  προπονητή και παίκτες,  για αυτή την ώρα δεν ισχύει τίποτα! Καθώς δεν έχει γίνει ακόμα  Γ.Σ. του συλλόγου!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανάδειξη του νέου  Δ.Σ., στο  οποίο  με την έγκριση φυσικά των συνεργατών μου,  θα είμαι και πάλι πρόεδρος! Δεν σας κρύβω όμως, ότι καθημερινά δέχομαι  πληθώρα τηλεφωνημάτων, τόσο από προπονητές, όσο και παίκτες , που εκφράζουν την επιθυμία να έρθουν κοντά μας! Όμως επαναλαμβάνω για όλα θα αποφασίσει σύσσωμο  το νέο Δ.Σ., καθώς ο Ξενοφώντας  λειτουργεί πάντα  δημοκρατικά  και ως μια οικογένεια, κατέληξε ο κ. Βλαχόπουλος!».

Όλη η επικαιρότητα