ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Ξυπνούν μνήμες στην φιέστα του Σαββάτου!

Ακούστε το άρθρο

Oι μνήμες του ένδοξου παρελθόντος θα «συναντηθούν» με τις χαρές του λαμπρού παρόντος το ερχόμενο Σάββατο στην Κρέστενα, όπου στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φιέστα του Ξενοφώντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων έχουν ετοιμάσει μια πραγματική γιορτή, αντάξια της πολύ μεγάλης φετινής επιτυχίας των νταμπλούχων Ηλείας ενώ θα δοθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην τωρινή ομάδα του συλλόγου και σε εκείνη του 2009 που πριν ακριβώς δέκα χρόνια είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην τότε Δ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων, με την ομάδα του 2009 θα αγωνιστούν ο παλαίμαχος γκολκίπερ και σημερινό μέλος του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, Αλέξης Κωστόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρέστενας και παλαίμαχος επιθετικός Κώστας Δρακόπουλος,ο Σταύρος Ζαπάντης, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Χάρης Ζωγόπουλος, ο Ηλίας Κωλέττης, Νίκος ψευδός, ο Βασίλης Κουής και άλλοι.

Ακόμα, θα λάβουν μέρος και οι Βασίλης Σιούτης, Γιώργος Σαραμαντάς και  Παύλος Πεσκελίδης, μέλη της ομάδας που αγωνίστηκε στη Δ΄  Εθνική ενώ θα αγωνιστούν και οι Γιώργος Μιχαλόπουλος, Τάσος και Πάνος Κουτσογιαννάκης που είναι και οι μοναδικοί που έζησαν ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και τους δύο θριάμβους φέροντας πλέον δύο μετάλλια Πρωταθλητή στο στήθος.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων πρωταθλητή Ηλείας από την ΕΠΣΗ ενώ το «παρών» στη φιέστα θα δώσει και ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος, ο οποίος θα απονείμει τιμητική πλακέτα στη Διοίκηση του Ξενοφώντα για την επιτυχία της.

Όλη η επικαιρότητα