Lifestyle

Ξέσπασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος…»

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να τρώνε μαζί, αλλά και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχεται έντονη κριτική μέσω των socila media παρά το γεγονός ότι τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο ίδιος έχουν διαψεύσει πως είναι ζευγάρι.

«Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight ; Κρίμα» έγραψε follower του κάνοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο να απαντήσει:

«Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; 

Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ.»

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα