Super league

Ξέσπασμα Σαββίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

Ακούστε το άρθρο

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και μέλη των άλλων αγωνιστικών τμημάτων του ΠΑΟΚ γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για δεύτερη σερί χρονιά, σε έναν τελικό αποδείξεων για όλη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια του πάρτι σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Πάολα, σχολίασε τα όσα έχουν γίνει στις τάξεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα, με το περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με το paok24.com, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» τόνισε αναφορικά με την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο ότι το έκανε για να μην μπουν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο και ότι έκανε την κίνηση αυτή με το όπλο, «γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είπε πως «ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές» και τόνισε ότι πιάστηκε κορόιδο. Σχετικά με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε ότι εκείνος τον έσωσε, γιατί δεν γίνεται να μην υπάρχει στη Super League, παρόλο που ο ΠΑΟΚ ήταν από τις ομάδες που καταψήφισαν την αναδιάρθρωση του νόμου περί υποβιβασμού.

Επίσης, αποθέωσε τους παίκτες και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, υποσχέθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό πως θα έχει ό,τι χρειαστεί ενόψει της νέας σεζόν με άπειρο μπάτζετ και υπογράμμισε πως η εικόνα των παικτών με τη μάσκα με το πρόσωπό του τον έκανε να δακρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης:

Για το μπατζετ: «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ότι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία», σημείωσε μιλώντας στην Μαρία Γκοντσαρεβα.

Αναφορικά με τον Ρασβάν Λουτσέσκου: «Συγχαρητήρια πήρες ένα ακτέργαστο διαμάντι και τον έκανες πολύτιμο λίθο. Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίεπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν».

Μετέπειτα τόνισε ότι επιθυμεί την κατασκευή του νέου γηπέδου και έβαλε τα παιδιά του να δεσμευτούν ότι θα ολοκληρώσουν το έργο, ακόμη κι αν αυτός δεν θα μπορεί να το κάνει για λόγους υγείας.

Για τον Παναθηναϊκό σημείωσε ότι «εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν».

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ανέφερε: «Είμαι στα 60 μου χρόνια, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγγνώμη από όλους, γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την ιστορία με το όπλο και την εισβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλα αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδά σας, πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ, θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητησω συγγνώμη, γιατί δεν άφησα το οπλο.

Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού, εκτός από το αεροδρομιο. Οταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Εκανα αυτήν την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στην κίνηση των «ασπρόμαυρων» να φορέσουν μάσκες με το πρόσωπό του, λέγοντας ότι τον έκανε να κλάψει, κάτι που είχε να κάνει από τον θάνατο των γονιών του. Ευχαρίστησε τους παίκτες και ιδιαίτερα τους αρχηγούς για το υψηλό φρόνημα που επέδειξαν και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον πόλεμο, για να τονίσει ότι στόχος του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ έναν από τους κορυφαίους συλλόγους ευρωπαϊκά.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα