Lifestyle

Ξύπνησε από το κόμμα η Μυρσίνη – Ποιές ήταν οι πρώτες της κουβέντες

ksupnise-i-mursini-poies-itan-oi-prwtes-tis-koubentes.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ξύπνησε η Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και μίλησε για πρώτη φορά έπειτα από το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο αφού πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα.

Η μητέρα της, σύμφωνα με το youweekly, έλεγε στο τηλέφωνο στους συγγενείς της: «Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο… Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά. Εμάς, αντί να βάλει τα κλάματα, ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει. Και αυτό, όπως μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, είναι πάρα πολύ θετικό».

Η κυρία Νατάσα μιλά και για το σκυλί της Μυρσίνης τη Μάλα: «Έλα, Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, τη Μάλα… Τη θυμάσαι την Μάλα, αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς», έλεγε στην κόρη της.

«Θέλω να προσευχηθείτε, σας παρακαλώ, όλοι για την κόρη μου. Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι. Τώρα, σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα», κατέληξε η μητέρα της.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα