Ηλεία

Πρόβλημα στην υδροδότηση στην Ανάληψη Κάστρου

Ακούστε το άρθρο

Έντονο πρόβλημα με την υδροδότηση του σπιτιού του στην Ανάληψη Κάστρου έχει ο κ. Ηλίας Μέμμος ο οποίος έχει στείλει καταγγελία στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και προειδοποιεί ότι καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου αν δεν λάβει τις απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που θέτει.

Στην καταγγελία του ο κ. Μέμμος αναφέρει:  “Θέλω να κάνω επίσημα παράπονα για την κοροϊδία την οποία δεχόμαστε από όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην υδροδότηση των οικιών και επιχειρήσεων στον δήμο μας.

Έχουμε επανειλημμένως κάνει παράπονα για την διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή Ανάληψη στο Κάστρο. Έχει περάσει 1,5 μήνας από την διακοπή υδροδότησης στο σπίτι που έχουμε στην περιοχή και η ζωή έχει καταντήσει αφόρητη. Έχουμε φορτωθεί με έξοδα για την αγορά βυτίου και αντλιών για την εξυπηρέτηση του σπιτιού και έξτρα έσοδα για το καθημερινό γέμισμα του βυτίου με μικρό ντεπόζιτο με δυο δρομολόγια την ημέρα από Λεχαινά.

Είμαι δημότης Λεχαινών και έχω αγοράσει και ένα δεύτερο σπίτι στην περιοχή Ανάληψης το οποίο εκμεταλλεύομαι οικονομικά μέσω πλατφορμών ενοικίασης ακίνητων. Υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη και οι πελάτες μένουν δυσαρεστημένοι γιατί παρά τις προσπάθειες μου φεύγουν δυσαρεστημένοι γιατί αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές ανάγκες τους σε μπάνιο, τουαλέτα και κουζίνα…». Αυτά αναφέρει στην καταγγελία του ο ιδιοκτήτης της οικίας και θέτει τα εξής ερωτήματα προς τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης:

«Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με επίσημα για 1. Την φύση του προβληματος

  1. Την πορεια των εργασιων (αν γινονται) και που γινονται ωστε να μπορέσω να δω ο ιδιος οτι κάποιοι εργαζονται για την αποκατασταση της “βλαβης”
  2. Την ημερομηνία αποκατάστασης της βλάβης
  3. Που μπορώ να απευθυνθώ για αποζημίωση για την ζημιά που μου έχετε προκαλέσει. Σε περιπτωση που αγνοηθει το παρον μηνυμα θα σταλει επισημη καταγγελια και μηνυση στον Δημο κατα παντος υπευθυνου.»

Όλη η επικαιρότητα