Περίεργα

YouTuber δημοσιεύει βίντεο με νεκρό από το «δάσος των αυτοκτονιών» – Κοινωνική κατακραυγή για το απαράδεκτο βίντεο

Ακούστε το άρθρο

Σάλος ξέσπασε όταν ο Αμερικανός σταρ του YouTube, Logan Paul, ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά μία σορός ανθρώπου ο οποίος είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, το βίντεο έδειχνε τον Logan μαζί με τους φίλους του να περιπλανιούνται στο δάσος Aokigahara στην Ιαπωνία, ένα σημείο το οποίο πολλοί έχουν χαρακτηρίσει «στοιχειωμένο» έπειτα από το γεγονός ότι πολλοί το επισκέπτονται για να αυτοκτονήσουν.

Το βίντεο ανέβηκε την περασμένη Κυριακή και πλέον η πλατφόρμα του YouTube το «έχει» κατεβάσει λόγω του περιεχομένου του. Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για ασέβεια ενώ άλλοι χαρακτήριζαν απαίσια την πράξη του Logan.

Ο YouTuber με τους 15 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter

Στο βίντεο διάρκειας 15 λεπτών ο Logan εξηγεί ότι επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος για να εξετάσει το εάν είναι ή όχι στοιχειωμένο… Λίγα λεπτά αφότου η παρεά του και εκείνος βρίσκονται στο δάσος πλησιάζουν και τραβούν σε βίντεο μία σορό ενώ φροντίζουν να κρύψουν το πρόσωπο του νεκρού κινηματογραφούν μία σορό. Επιπλέον, ακούγεται ένας από την παρέα ο οποίος τολμά να αστειεύεται λέγοντας «δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά» ενώ άλλοι γελούσαν.

Η ταυτότητα του αυτόχειρα έχει μείνει άγνωστη.

Το δάσος Aokigahara στην Ιαπωνία έχει γίνει «διάσημο» παγκοσμίως ως προορισμός αυτοκτονιών. Ο ακριβής αριθμός των ατόμων που ετησίως βάζουν στο σημείο αυτό τέλος στη ζωή τους δεν έχει γίνει γνωστός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δάσος υπάρχουν παντού πινακίδες οι οποίες προτρέπουν όσους βρίσκονται εκεί να καταφύγουν σε βοήθεια ειδικών και να μη δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Πηγή: BBC

Όλη η επικαιρότητα