Κόσμος Περίεργα

Υπάλληλος φαστ φουντ έβαζε χάπια ecstasy σε παιδικά μπέργκερ

Ακούστε το άρθρο

Μια επικίνδυνη έκπληξη έκρυβε το παιδικό μενού ενός 4χρονου, η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για το νεαρό αγόρι. Η 11χρονη αδερφή του διαπίστωσε πως ανάμεσα στα ψωμάκια του μπέργκερ υπήρχε ένα χάπι, το οποίο νόμιζε πως ήταν γλύκισμα. «Όταν άνοιξε το μπέργκερ πρόσεξε πως υπήρχε ένα χάπι. Τότε η 11χρονη ρώτησε τους γονείς της αν αυτό ήταν γλύκισμα», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ABC 13 ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τέιλορ, Henry Fluck.

ο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 6/12 σε τοπικό φαστ φουντ και οι γονείς έντρομοι από το περίεργο εύρημα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και το παρέδωσαν. Ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε πως επρόκειτο για χάπι ecstasy!

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της Tanisha Dancer στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν άλλα τρία παρόμοια χάπια. Η 30χρονη οδηγήθηκε στη φυλακής της Κομητείας Γουίλιαμσον, ενώ απολύθηκε από τη δουλειά της. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή και παράδοση ελεγχόμενης ουσίας καθώς επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Απ’ ότι αποδείχθηκε δεν ήταν η μόνη υπάλληλος του ταχυφαγείου με παράνομη δραστηριότητα, καθώς άλλοι δύο συνάδελφοί της συνελήφθησαν για κατοχή τους μαριχουάνα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα