Ηλεία

Υπηρεσία Πρόνοιας Δήμου Πύργου: Ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα παιδί!

Ακούστε το άρθρο

Η TOMS με βασικό άξονα τη φιλοσοφία One For One, προσφέροντας με κάθε πώληση ένα καινούριο ζευγάρι παπουτσιών σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Σήμερα η TOMS έχει προσφέρει πάνω από 35 εκ. ζευγάρια παπούτσια και συνεργάζεται με περισσότερο από  100 μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα παγκοσμίως (TOMS Giving Partners), προσφέροντας σε πολλαπλά επίπεδα και συνεισφέροντας σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η υγεία, η παιδεία, κ.α.

Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο, προσφέρονται περίπου 25-26.000 ζευγάρια παπούτσια, μέσω της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”, που είναι ένας από τους Giving Partners της Toms παγκοσμίως.

Και φέτος εθελοντές της Ένωσης κάνουν την διανομή των υποδημάτων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και χθες ήταν η σειρά να επισκεφθούν τον Πύργο, μετά τη σχετική πρόσκληση της αντιδημάρχου Ανδριάνας Αγγελακοπούλου.

Οι εθελοντές της Toms βρέθηκαν στο χώρο του πρ. Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Πύργου όπου από τις 11 χθες το πρωί έως αργά το μεσημέρι –και με την βοήθεια συνεργατών της κας Αγγελακοπούλου, από την Υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Πύργου- πρόσφεραν πάνω από 100 ζευγάρια (καλοκαιρινών) υποδημάτων σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Παιδιά που συνοδευόταν από τους γονείς τους, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η πρόσφορά…

«Γνωρίζοντας το πώς δουλεύει η Ένωση “Μαζί για το παιδί”, απευθύναμε τη σχετική πρόσκληση που έγινε αποδεκτή κι έτσι ο δήμος μας αποτέλεσε σταθμό στο ανά την Ελλάδα δρομολόγιο προσφοράς της. Διανέμουμε, χάρις στην εταιρεία Toms και σε συνεργασία με το “Μαζί για το παιδί”, ζευγάρια παπουτσιών σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.  Με το “Μαζί για το παιδί” έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε γι` αυτό. Επίσης τους περιμένουμε σύντομα κοντά μας και να προσφέρουμε απλόχερα στον κόσμο που έχει πραγματικά ανάγκη».

Σημειώνεται ότι οι εθελοντές του “Μαζί για το παιδί” μετά τον Πύργο θα επισκέπτονταν, συνεχίζοντας την προσφορά υποδημάτων, το Σπίτι Φροντίδας στη Βροχίτσα και το Σπίτι Φιλοξενίας στην Κυλλήνη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Προχθές επισκέφθηκαν την Τρίπολη, την Σπάρτη και την Καλαμάτα.

Όλη η επικαιρότητα