Ηλεία

Υπό κατάληψη το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού – Τα αιτήματα των μαθητών

Ακούστε το άρθρο

Υπό κατάληψη βρίσκεται από σήμερα το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, με τους μαθητές να καταγγέλλουν την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πολιτεία και τους φορείς, αφού όπως αναφέρουν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του σχολείου.

Η ανακοίνωση των μαθητών

Φθάσαμε στο σημείο να εξαντλείται η κατανόησή μας και η υπομονή μας για την έλλειψη του ενδιαφέροντος που οφείλει η Πολιτεία κι οι φορείς που εμπλέκονται ώστε να λειτουργήσει και φέτος απρόσκοπτα το Σχολείο μας.

Ξεκινήσαμε τη νέα σχολική χρονιά με το φαινόμενο το 1/3 των μαθητών να μην μεταφέρονται προς αυτό! Έτσι επί της ουσίας προκαλείται σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του, αλλά και  σοβαρό εμπόδιο στο δικαίωμα μας για τη βασική υποχρεωτική μόρφωσή μας!

Είναι απορία μας , αλλά και λύπη η επίσημη Πολιτεία να παρουσιάζει τέτοια εικόνα απέναντι στις βασικές και επείγουσες ανάγκες μας…

Δεν πάει άλλο! Κάνουμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Σχολείο μας  σαν ύστατο μέσο  διεκδίκησης των αιτημάτων μας, που είναι:

Άμεση δρομολόγηση μεταφοράς στον άξονα Ζαχάρω Πύργος Αμαλιάδα Σαβάλια Γαστούνη Βαρθολομιό, γιατί μέχρι να δρομολογηθούν οι νέες συμβάσεις το Σχολείο μας θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα λειτπυργίας και θα έχει αποκαρδιόσει συμμαθητές και γονείς στο να ταλαιπωρούνται .

Να προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του Κτηρίου, γιατί τα 22 χρόνια άστεγου είναι ίσως Πανελλήνια πρωτιά…

Να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις επισκευών και συντήρησης στα λυόμενα που λειτουργούμε, πριν ξεκινήσει ο χειμώνας…

Να μας εξασφαλίσουν έγκαιρα το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό κυρ’ιως στα μουσικά μαθήματά μας, ώστε να μη χάνεται διδακτικός χρόνος.

 

 Για την Γενική Συνέλευση  η  Επιτροπή Αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα