Χωρίς κατηγορία

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Κάτω Αχαΐα

Ακούστε το άρθρο

Νεότερη Ενημέρωση 18.15: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε συμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr. η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική έκταση στην παραλία της Κάτω Αχαΐας στη θέση Μπούκα. Στο σημείο θα παρεμείνουν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 άνδρες, για τυχόν αναζοπυρώσεων. Η φωτια αποτέφρωσε 10 στρέμματα αγροτικής έκτασης.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 14 Πυροσβέστες με 7 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα.

Νεότερη Ενημέρωση 16.47: Έχοντας αποτεφρώσει 10 στρέμματα αγροτικής έκτασης, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην παραλία της Κάτω Αχαΐας.

Συγκεκριμένα οι 14 πυροσβέστες που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης με την συνδρομή 7 οχημάτων και πεζοπόρου τμήματος, κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την φωτιά σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής στο tempo24.gr, στις 16.40 το απόγευμα

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε σε σημείο κοντά στο αντλιοστάσιο.

Νεότερη Ενημέρωση  16.15: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Κάτω Αχαΐα στη θέση Μπούκα. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής στο tempo24.gr, η επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται σε “καλό δρόμο”, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως η φωτιά έχει τεθεί σε μερικό ή πλήρη έλεγχο.

Νεότερη Ενημέρωση 15.45: Επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 14 άνδρες και πεζοπόρο τμήμα, μετέχουν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγίας που εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Μπούκα στην Κάτω Αχαΐα.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε σε σημείο κοντά στο αντλιοστάσιο.

Νεότερη ενημέρωση 15.16′ Τέσσερα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται ήδη στο σημείο και επιχειρούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, έχει ήδη ενημερωθεί και κλιμάκιο της ΔΕΗ.

Πρώτη ενημέρωση 15.03′

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 3 σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην παραλία της Κάτω Αχαΐας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για φωτιά στην περιοχή Μπούκα κοντά στο αντλιοστάσιο.

Στην περιοχή είναι τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 12 άνδρες.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν για φωτιά σε καλαμιές, ενώ πηγές αναφέρουν πως πιθανόν να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στο αντλιοστάσιο.

Πηγή: tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα